Föreningsnytt - November 2021


Nytt i föreningen

Hej, för att inviga dennya hemsidan vill vi gärna informera om det senaste som pågår i området och föreningnen.

Vi ska passa på att välkomna nya medlemmar till föreningen då det har tillkommit många nya ansikten under 2021. Med nya grannar kommer också nya ideer och energi att förvalta det området där vi tillsammans tillbringar vår tid.

Investeringar och uppdateringar i föreningen
-Taken är nu 30år gamla och kommer att behöva ses över. Vi har under året tagit in offerter från flera aktörer och försöker bilda oss en uppfattning om vad som behöver göras, vad vi har möjligheter att göra när vi ändå ska se över taken.
-Laddstolpar till garagen har länge varit en fråga som drivits av ett fåtal intressenter, men är nu hög tid då hälften av alla nya bilar som säljs drivs helt eller delvis av el. Denna trend är alltså hög tid att se över om vi ska anpassa oss efter.
-Avgiften har under många år inte förändrats. För att förbereda för dessa investeringar kommer vi därför nu att justera avgiften för bostäderna och även avgifterna för garagen. Avgiften kommer att att höjas ungefär 7% och avgiften för garagen kommer att höjas från 300kr per månad till 450kr per månad.

Vidare önskar vi alla en trevlig höst och hoppas att alla passar på att önska våra nya grannar välkomna till udden. 

/StyrelsenStäddag - 16e oktober